Bacallà amb camagrocs
Ingredients:
Un bacallà fresc de 2 kg.
Mig quilo de camagrocs frescos
Farina de blat
Una ceba grossa de Figueres
Dos tomàquets madurs
Sal de mar
Oli verge d'olives arbequines
Vi blanc de Batea
Procediment:
Es treu el cap i l'espina del bacallà i es talla a bocins de ració. Amb el cap i l'espina es fa un brou. En una paella amb l'oli bullent es fregeix el bacallà enfarinat i salat. Es retira el peix i es posa en una cassola de terra. En el mateix oli de la paella es sofregeixen la ceba i el tomàquet ratllats. Un cop estigui a punt de confitura, s'agafa es sofregit amb una espumadora i es posa damunt del peix en la cassola. En l'oli restant es couen els camagrocs ben nets de terra i molsa. S'aboca tot a la cassola i es cobreix amb el brou de peix i una copeta de vi. Es rectifica de sal i es posa la cassola al forn a 200ºC durant 15 minuts.
S'acompanya de vi blanc de Batea.
Un bacallà fresc de 2 kg.
Mig quilo de camagrocs frescos
Farina de blat
Una ceba grossa de Figueres
Dos tomàquets madurs
Sal de mar
Oli verge d'olives arbequines
Vi blanc de Batea
Procediment:
Es treu el cap i l'espina del bacallà i es talla a bocins de ració. Amb el cap i l'espina es fa un brou. En una paella amb l'oli bullent es fregeix el bacallà enfarinat i salat. Es retira el peix i es posa en una cassola de terra. En el mateix oli de la paella es sofregeixen la ceba i el tomàquet ratllats. Un cop estigui a punt de confitura, s'agafa es sofregit amb una espumadora i es posa damunt del peix en la cassola. En l'oli restant es couen els camagrocs ben nets de terra i molsa. S'aboca tot a la cassola i es cobreix amb el brou de peix i una copeta de vi. Es rectifica de sal i es posa la cassola al forn a 200ºC durant 15 minuts.
S'acompanya de vi blanc de Batea.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada