La recepta: Coca de llardons


Avui Dijous Gras comença el Carnaval i les pastisseries són plenes de coques de llardons. Aquí en va una recepta casolana i fàcil:

Ingredients:
- 1 làmina de pasta pasta de full (es pot trobar ja preparada a la botiga)
- 50 gr. de pinyons
- 50 gr. de sucre blanc
- 50 gr. de llardons o morro de porc fregit

Preparació:
Un cop descongelada la massa s'estén damunt del marbre amb un corró tirant-hi farina per a que no s'enganxi. Es trituren bé els llardons fins a fer-ne una pols fina. S'hi posen els llardons triturats damunt la massa i es plega amunt i avall fins a tapar els llardons. Es treballa amb el corró. Es posa la massa estesa damunt la plata del forn, s'hi fan uns petits talls pel volt de la coca i s'omple de sucre i pinyons pel damunt. S'enforna fins que puja el full i es doren el sucre i els pinyons.
La coca es pot acompanyar amb una bona malvasia de l'Hospital de Sitges.

Comentaris

  1. Ostres, també n'he fet una avui...Jo li poso també unes gotetes d'anís.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Poema de Tots Sants

Carme