Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 8, 2011

Paella

Imatge
Questa ricetta è una cucina tradizionale della Catalogna, molto tipica di Barcellona.

Ingredienti per quattro persone:
Una grossa cipolla
Due pomodori maturi
Tre aglio
Cento grammi di piselli
Zafferano iberica
Otto gamberi
Una seppia
Un calamaro
Mezzo chilo di cozze
Quattro tazze di riso
Dieci bicchieri d'acqua
Sal

Preparazione:
Tagliare le verdure a fette molto piccole. Mettere al fuoco in una padella di ferro e cuocere a fuoco lento fino a quando ben cotte. Mettete pesce pulito e tagliato a fettine, tranne i gamberetti e le cozze che si fanno insieme. Una volta che tutto è cotto fino a quando non fa bollire l'acqua. Si butta il riso e fate cuocere per venti minuti fino a quando non è cotto. Lasciate riposare e si è pronti per mangiare.
Accompagnato da un vino bianco da Garnacha, Terra Alta denominazione di origine (Catalogna)

パエリヤ

Imatge
このレシピでは、カタルーニャの伝統的な料理、非常にバルセロナの典型です。

4人用成分:
一つの大きなタマネギ
二つの完熟トマト
三ニンニク
エンドウ豆の100グラム
サフランイベリア
エイトエビ
烏賊
イカ
ムール貝の半分キロ
米の4つのカップ
水の10メガネ
サル

準備:
カット非常に小さいスライスの野菜。鉄のフライパンに火を入れ、よく調理されるまで弱火で煮る。入れて魚介類をきれいに、エビやムール貝、全体作られていますを除いて、小さなスライスに切る。それは水の沸騰するまで一度すべてが調理される。それが調理されるまでは20分米と料理をスローします。それが解決し、あなたが食べるする準備が整いましたてみましょう。

Paella

Imatge
Bu tarif Katalonya geleneksel mutfağı çok Barselona tipik bir örneğidir.

Dört kişi için Malzemeler:
Bir büyük soğan
İki olgun domates
Üç sarımsak
Bezelye biri yüz gram
Safran İber
Sekiz karides
Bir mürekkepbalığı
A kalamar
Midye Yarım kilo
Pirinç Dört bardak
Su Ten gözlük
Tuz

Hazırlanışı:
Kesim çok küçük dilimler halinde sebzeler. Bir demir tavada yangın koyun ve iyi pişmiş kadar kısık ateşte pişirin. Koymak deniz ürünleri temiz ve karides ve midye tüm yapılır dışında, küçük dilimler halinde doğrayın. O suda kaynatın edinceye kadar sonra herşey pişirilir. Piştikten kadar bu yirmi dakika pirinç ve aşçı atar. Yerleşmek ve yemeye hazır olsun.

海鲜饭 Paella

Imatge
这个配方是加泰罗尼亚的传统美食,非常典型的巴塞罗那。

成份为四个人:
一个大洋葱
两个成熟的西红柿
三蒜
一百克的豌豆
藏红花伊比利亚
八虾
甲墨鱼
鱿鱼
半公斤贻贝
四杯米
十杯水
萨尔

准备工作:
在非常小片切的蔬菜。放在一个铁锅做饭的火,小火直到煮熟。把海鲜干净,切成小片,除了虾和所做的整个贻贝。当一切都熟,直到它使水沸腾。它引发了二十分钟,煮至饭熟它。让它稳定下来,你就可以吃。

Paella نيجرو

Imatge
هذه الوصفة هو المطبخ التقليدي من كاتالونيا، نموذجي جدا من برشلونة.

المكونات لأربعة أشخاص :
واحد بصلة كبيرة
اثنين من الطماطم الناضجة
ثلاثة الثوم
مائة غرام من البازلاء
الزعفران الايبيرية
ثمانية روبيان
سمكة من الصبيدج.
والحبار
نصف كيلو من بلح البحر
أربعة أكواب من الأرز
عشرة أكواب من الماء
ش.

طريقة التحضير :
قطع الخضار في شرائح صغيرة جدا. اخماد الحريق في مقلاة الحديد ويطهى على نار هادئة حتى ينضج جيدا. ضع المأكولات البحرية نظيفة ومقطعة إلى شرائح صغيرة، ما عدا القريدس وبلح البحر التي تمت كلها. مرة واحدة كل شيء حتى ينضج يجعل يغلي الماء. فإنه يلقي الأرز ويطهى لمدة عشرين دقيقة حتى ينضج. فلتستقر وكنت على استعداد لتناول الطعام.

Ser home i ser dona a principis del segle XX. Pagesos, obrers i senyors durant el Modernisme

Imatge
Homes i dones a pagès



Per tal de comprendre els conceptes de masculinitat i de feminitat a la Catalunya rural a començament del segle passat, calia tenir presents dos conceptes bàsics, l’un aparellat al rol masculí i l’altre al femení. Aquests conceptes eren la “virilitat” masculina i la “vergonya” femenina.

En un matrimoni, la “vergonya” de la dona confirmava la “virilitat” de l’home i viceversa. Tots dos conceptes eren complementaris i es reforçaven l’un a l’altre.

Tot i així la “vergonya” era un valor social que la comunitat exigia als dos sexes.

La “virilitat” era el valor masculí per excel•lència. S’adquiria des de petit a casa i a l’escola, on la diferenciació per sexes era omnipresent.

Aquest concepte abstracte es podia definir com a l’absència de temor, més que no pas com a valentia, ja que implicava temeritat, abrandament contra el que calia lluitar sense pensar-s’ho, sense raonar. Sovint aquest “monstre” contra el qual calia lluitarera el deshonor d’un mateix o el de la fam…