Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 de febrer de 2010

La recepta: Coca de llardons


Avui Dijous Gras comença el Carnaval i les pastisseries són plenes de coques de llardons. Aquí en va una recepta casolana i fàcil:

Ingredients:
- 1 làmina de pasta pasta de full (es pot trobar ja preparada a la botiga)
- 50 gr. de pinyons
- 50 gr. de sucre blanc
- 50 gr. de llardons o morro de porc fregit

Preparació:
Un cop descongelada la massa s'estén damunt del marbre amb un corró tirant-hi farina per a que no s'enganxi. Es trituren bé els llardons fins a fer-ne una pols fina. S'hi posen els llardons triturats damunt la massa i es plega amunt i avall fins a tapar els llardons. Es treballa amb el corró. Es posa la massa estesa damunt la plata del forn, s'hi fan uns petits talls pel volt de la coca i s'omple de sucre i pinyons pel damunt. S'enforna fins que puja el full i es doren el sucre i els pinyons.
La coca es pot acompanyar amb una bona malvasia de l'Hospital de Sitges.

1 comentari:

  1. Ostres, també n'he fet una avui...Jo li poso també unes gotetes d'anís.

    ResponElimina