Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de desembre 27, 2010

La recepta: Panades de carn

Imatge
Com que per Nadal mai no fem curt, i sovint queda carn d'olla i pit de pollastre rostit, us proposo una bona manera d'aprofitar les carns. Només cal psar-hi imaginació. Les panades són un dels menjars més mediterranis que hi ha. Antics com la gent, són tan bones fredes com calentes.

Ingredients:
- Restes de la carn d'olla de l'escudella de Nadal
- Restes del pollastre rostit de Nadal
- Farina de blat
- Ceba
- Llet de vaca
- Oli d'oliva verge extra d'arbequines
- Aigua de mina
- Nou moscada
- Pebre negre
- Sal de mar
- Sucre

Procediment:
Es piquen les carns en una màquina de trinxar (pollastre, gallina, pilota, butifarra, orella..., el que hi hagi). En una paella ben gran s'hi posa oli bo i es fregeix ceba ben talladeta. S'hi tira nou la moscada ratllada, el pebre negre i la sal. S'hi afegeix el picat de carn ben desfeta, s'hi posa un got de llet i dues cullerades de farina. Es remena constantment amb una forquilla de fusta vigilant que no s…