Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de febrer de 2012

Ban del Carnaval de Sants 2012

Carnaval de Sants

Angela Merkel, la nostra molt Honorable presidenta

Ban

Jo, Angela Merkel, 1a presidenta del land de Sants, he enviat Barcelona, Catalunya i Espanya a pastar fang i ara ja formeu part de la rica i pròspera Alemanya, un país que ja ha sortit de la cri$i i on lliguem els gossos amb salsitxes de Frankfurt.
La gent de Sants vol ser d’Alemanya, se us ha omplert la “Baixa Saxònia” de tanta crisi i ara busqueu refugi en la més te(u)tona de les cancelleres per poder dir adéu a moltes coses: a una ciutat de disseny feta per als turistes i els carteristes; a un país amb un miniestatut, un miniaeroport i una miniclasse política i a un Estat modèlic en bombolles immobiliàries, corrupcions i monarquies que posen la mà a “la Caixa”...
Dissabte 18 de febrer a les 17.30 h omplirem amb puntualitat germànica els carrers de Sants i Creu Coberta en la més multitudinària, intercultural i espectacular de les Rues mai vista; 45 comparses i més de 2.300 persones desfilant (serà més llarga que les cues de l’INEM!). I és que després de fer-nos independents de Barcelona, el land de Sants ja comença a notar l’empenta de la locomotora d’Europa i enlluernarà tothom, com ens ha enlluernat la sentència del cas Gürtel.
Aquesta gran Rua serà el primer gran acte del nou land, que comptarà amb la participació de comparses de Sants, de Barcelona i Rodalies (una paraula que ens inspira tenint com tenim l’estació al costat!).
Tant se val quin sigui l’origen de les comparses, ja que les fronteres del land de Sants s’obren per a tothom que vulgui homenatjar-me.Finalment demano disculpes anticipades al Sr. Mascarell si el Carnestoltes no li agrada gens, gens, gens, gens, gens i gens.
Ell tindrà la sort de continuar sent ministre del nou land.Llàstima que dimecres de cendra se m’acabi el regnat i m’hagi de perdre el final dels casos Millet, Urdangarín, ... N’hi haurà per sucar-hi pa, encara que sigui de Viena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada