Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de gener 17, 2011

Sa recepta: Arròs brut mallorquí

Imatge
Ingredients per a 10 persones:
- Mitja gallina
- Mitja ànega (ànera)
- 3 colomins
- 300 grams de costella de porc
- 300 grams d'ous i ouera de gallina
- 150 grams de fetges de pollastre
- Una sípia gran
- 300 grams d'escamarlans
- 300 grams de galeres
- 300 grams de cananes
- 5 alls tendres (tenres)
- 5 alls morats
- 5 pebrots verds
- 2 pebrots vermells
- 6 cebes tendres
- 5 tomaquets madurs que facin olor
- 300 grams de pèsols tendres pelats
- Mig manat de julivert (juevert)
- Una culleradeta de pebre negre (prebe bo) en pols (mínim)
- Mitja culleradeta de canyella en pols
- Un quart de culleradeta de clavell d'espècies en pols (màxim)
- Oli d'oliva verge extra d'olives morisques (arbequines)
- 5 litres d'aigua de mina.
- 15 tasses d'arròs bomba de l'Albufera de Sa Pobla.
- Sal de mar

Preparació:
En un gran calderó es rosteixen les carns a trocets petits. S'escalden els ous i les oueres, a poc a poc i a foc baix, en un pot a part per a que no es…