Sopa de rape

Ingredientes para seis persoas:
- Unha cabeza e un medio quilo de rape fresco
- Un par de cebolas grandes
- Dous de allo
- Dous allo morado
- A seca Nora
- O aceite de oliva extra virxe, olivas
- Tres tomates maduros para facer bo cheiro
- Azafrán
- Seis franxas de pan seco, assando-o
- Un pouco de viño branco, é bo
- Cinco litros de auga de mina
- Sal

Preparación:
Nunha pota fervendo a cabeza de rape na auga ata que estea cocido o suficiente. Coe o caldo e deixe arrefriar a cabeza nunha bandexa. Despois de frío, os ósos separados e geléias de carne.
Nunha pota con aceite de allo morado Doren, non queima. Xunto a cebola pequena cortada, tomate e allo ralado hackear. Todo é cocido a lume baixo ata que a salsa é ben preservado. A continuación, introduza o azafrán ea polpa Nora que comezou unha hora antes da inmersión.
Esmagou o pan seco e engada a ferver co stock. Somos nós as migas de peixe, geléias, nun radio de salsa de un bo viño branco e vinagre. Salem e deixe ferver o caldo.
Acompañado por unha manta de viño branco D.O. Terra Alta, moi fresco.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poema de Tots Sants

La recepta: Sabó de llorer