Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de febrer de 2011

Paella


Bu tarif Katalonya geleneksel mutfağı çok Barselona tipik bir örneğidir.

Dört kişi için Malzemeler:
Bir büyük soğan
İki olgun domates
Üç sarımsak
Bezelye biri yüz gram
Safran İber
Sekiz karides
Bir mürekkepbalığı
A kalamar
Midye Yarım kilo
Pirinç Dört bardak
Su Ten gözlük
Tuz

Hazırlanışı:
Kesim çok küçük dilimler halinde sebzeler. Bir demir tavada yangın koyun ve iyi pişmiş kadar kısık ateşte pişirin. Koymak deniz ürünleri temiz ve karides ve midye tüm yapılır dışında, küçük dilimler halinde doğrayın. O suda kaynatın edinceye kadar sonra herşey pişirilir. Piştikten kadar bu yirmi dakika pirinç ve aşçı atar. Yerleşmek ve yemeye hazır olsun.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada